Eticheta campaniei Saint-Gobain Glass: libertate maximă la premii!

Cumpără ferestre cu vitraje Saint-Gobain Glass în perioada 23 mai – 30 noiembrie 2016, înscrie codul de pe etichetă și poți câștiga premii în stilul tău, la alegere!

Plimbă-te prin parc sau fă-ți apariția la job într-un mod original: alege trotineta pliabilă! Ăsta da confort pe timp de vară!

Iarna nu-i ca vara, iar schiatul nu e ca înotul.De aceea ai nevoie de premiul Saint-Gobain – ochelari și mănuși de schi. Pentru confortul tău pentru timp de iarnă.

 

Vrei să fii la înălțime? Nu e nevoie de parapantă pentru o perspectivă de pasăre! Alege drona 360° Flip pentru confort pe timpul zilei de vacanță și nu numai!

 

Un pic de muzică la timpul ei face minuni. Înconjoară-te de melodiile preferate, alege speakerele radio. Pentru confort acustic fortissimo!

 

Încă nu avem o aplicație de căutare a obiectelor rătăcite prin casă, așasar preîntâmpină aceste momente cu dispozitivul electric TinTag, dedicat siguranței tale.

tintag

 

Când erai băiet păduri cutreierai, dar nici acum nu e târziu! Alege încărcătorul solar pliabil Anker 15W PowerPort Lite, care te ține conectat la lume oriunde ai fi. Pentru economie de energie și emoții.

tintag