SAINT-GOBAIN te place așa cum ești! OLD

Eticheta campaniei Saint-Gobain: libertate maximă la premii!

Cumpără ferestre cu vitraje Saint-Gobain în perioada 20 martie – 30 noiembrie 2017, înscrie codul de pe etichetă și poți câștiga premii în stilul tău, la alegere!

Ne place iarna, mai ales când înlocuim un weekend la ski cu o lecție de scuba-diving. Surprinde toate momentele de pe pârtie sau din mijlocul oceanului cu ajutorul camerei video subacvatice și decide singur cum îți petreci zilele geroase.

 

Vara dă tonul celor mai frumoase amintiri! Dacă vrei să înoți sincron alături de peștii clovn, alege setul de snorkeling și pornește acum în aventura marină! Bun mod de a-ți asigura confortul pe timp de vară!

 

Ai visat mereu să ajungi pe Everest? Acum ai ocazia să vezi cum e, fără a părăsi confortul casei tale! Alege ochelarii de realitate virtuală și bucură-te de imagini senzaționale.

 

Alege melodia preferată, setează volumul, pune-o pe repeat și uite așa ești fericit. Căștile audio wireless armonizează perfect confortul acustic dorit cu buna ta dispoziție.

 

Chiar dacă pe munte pierdem semnalul, important e să nu ne pierdem rezervele de energie. Power Bank-ul Impermeabil nu te ajută la escaladarea versanților, dar îți ține în siguranță nivelul dorit al bateriei.

tintag

 

Ziua bună se cunoaște după nivelul de energie din organism. Alege un stil de viață sănătos și înregistrează-ți progresele cu ajutorul brățării Fitness.

tintag