Economii de energie

ECONOMII DE ENERGIE

Economii de energie – standardicon_economii-de-energie
Specific vitrajelor duble, reducerea costurilor cu peste 30%.

Economii de energie – avansateicon_economii-de-energie+
Specific vitrajelor triple, reducerea costurilor cu peste 40%.

Vitrajele de înaltă performanță vă pot îmbunătăți substanțial consumul de energie și vă pot ajuta să reduceți cheltuielile cu peste 30%, în comparație cu un vitraj simplu.

În prezent, una din două clădiri din Europa este echipată cu vitraje simple. Dacă aceste clădiri și-ar schimba vitrajele în unele duble, 90 de milioane de tone de CO2 nu ar mai fi emise anual în atmosferă. Soluția optimă este un vitraj triplu.

Cum influențează vitrajul economisirea energiei?

Sistemul etanș al unui vitraj păstrează căldura înăuntru și, în același timp, permite luminii naturale de la soare să încălzească interiorul casei pe timp de iarnă. Datorită vitrajelor Saint-Gobain de înaltă performanță, este nevoie de o încălzire redusă a interiorului locuinței.

Vitrajul triplu vă oferă cea mai bună soluție pentru reducerea costurilor facturilor.
Această soluție își poate îmbunătăți calitățile, dacă se ia în considerare atât poziția geografică a casei dumneavoastră, cât și orientarea și mărimea ferestrelor.

Avantajele vitrajelor care ajută la economisirea energiei

Optimizarea și reducerea consumului de energie
Datorită pierderilor reduse de căldură pe timp de iarnă, utilizării reduse a aparatelor de aer condiționat, împreună cu aportul de lumină naturală, este nevoie de un consum mai mic de energie pentru a simți confort în casa dumneavoastră pe toată durata anului.

Reducerea costului facturilor de energie
Odată cu reducerea consumului de energie electrică și termică, beneficiați de costuri mai mici ale facturilor. În plus, scad și emisiile de dioxid de carbon.

Îmbunătățirea eficienței energetice
Reducerea consumului de energie și, implicit, a costurilor facturilor, reprezintă baza unui angajament sustenabil.