Confort pe timp de iarna

CONFORT PE TIMP DE IARNĂ

Izolare termică – standardicon_confort-tip-de-iarna
Specific vitrajelor care au un coeficient de transfer termic cuprins între 1.1 și 1.0 (W/m².K).
Izolare termică – avansatăicon_confort-tip-de-iarna+

Specific vitrajelor care au coeficient de transfer termic ≤ 0.6 (W/m².K).

Bucurați-vă de ferestre mari și de căldură în interiorul casei dumneavoastră chiar și atunci când afară este frig. Vă puteți tripla confortul pe timp de iarnă utilizând un vitraj triplu Saint-Gobain Glass, ce vă oferă performanțe mult mai bune decât cele ale unui vitraj simplu.

Aceste vitraje sunt soluția perfectă pentru orice tip de locuință, întrucât combină un nivel înalt de eficiență energetică cu o transparență totală și cu o foarte bună transmisie a luminii.

Vitrajele cu funcția de izolare termică rețin căldura

Așa cum se vede în ilustrație, vitrajul izolant reține căldura deja existentă în încăpere, permițând în același timp luminii și căldurii naturale de la soare să pătrundă prin sticlă, încălzind astfel și mai mult spațiul din interior.

Păstrarea unei temperaturi optime pe timp de iarnă este probabil unul dintre cei mai importanți factori care determină gradul de confort al unei locuințe.

Avantajele funcției de izolare termică

Căldura din interior pe timp de iarnă
Puteți mări dimensiunile ferestrelor dumneavoastră fără a simți frigul, datorită vitrajelor Saint-Gobain de înaltă performanță.

Mai mult confort și bunăstare
Corpul omenesc schimbă căldură cu mediul său, prin radiație. Iată de ce se poate simți o senzație de rece în apropierea unei ferestre normale. Cu vitrajele Saint-Gobain Glass veți observa că senzația de frig este diminuată considerabil.
Datorită vitrajelor Saint-Gobain Glass pentru confort pe timp de iarnă, vă puteți optimiza întregul spațiu de locuit, fără a avea nicio senzație de rece.Confort pe timp de iarna_animatie ferestre